News:

Welcome to the Forum Portal! Guests only have limited viewing access.
We are only allowing Volunteers full access for now. Subscription levels are being worked on.

Main Menu

Яким чином отримав пояснення до всього в одному місці.

Started by Renewtib, Mar 18, 2026, 05:33 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Renewtib

Днями випадково знайшов портал, який на перший погляд здався мені стандартний портал із новинами. Ідеться про портал Retro і працює на https://retro.ua/.

Перейшовши на головну, я побачив досить неочікуваний перелік рубрик: публікації про місячні фази, граматичні тонкощі, поради, коли робити тест на вагітність, дати державних свят і навіть анонси розпродажів на кшталт "Чорної п'ятниці". Суцільний мікс тем!

Це привернуло мою увагу, і продовжив знайомство. Як виявилося, що на сайті зібрано чимало корисної інформації на актуальні для кожного теми: від медичних порад і календарів до святкових традицій і мовних нюансів. Незважаючи на ім'я "Retro", його зміст — це корисні знання, яка може стати в пригоді щодня.

Найбільше вразила стаття про те, коли ставити двокрапку — дуже доступно пояснюють правила, що згадуються з навчання доволі розмито. Звернув увагу на статтю з календарем свят у 2026 році. У результаті, портал став оригінальним міксом календаря, енциклопедії та довідника, де справді можна знайти на багато життєвих запитань.