News:

Welcome to the Forum Portal! Guests only have limited viewing access.
We are only allowing Volunteers full access for now. Subscription levels are being worked on.

Main Menu

Моя історія дружби з мультиваркою

Started by Oliveabem, Mar 12, 2026, 03:12 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Oliveabem

Моя історія дружби з мультиваркою

До недавнього часу мої стосунки з кухнею залишали бажати кращого. Я часто псувала продукти або перетворити макарони на клейстер. Тому, коли на день народження мені подарували мультиварку, я подивилася на це скептично.

Спочатку я боялася її навіть увімкнути. Вона стояла на стільниці, поблискуючи чорним пластиком, наче літаюча тарілка. Але їсти хотілося завжди, і я таки наважилася її увімкнути.

На сайті знайшла найпростіший рецепт "Ліниві голубці". Назва мене розсмішила. Я просто покидала в чашу фарш, капусту, рис і додала томатним соком. Активувала кнопку "Гасіння" — і затамувала подих.

За годину кухня наповнилася таким духмяним запахом, що чоловік прийшов на кухню, здивовано питаючи: "Невже ти готуєш?".

Коли я зазирнула всередину, то була вражена. Це була справжня страва! Справжнісінькі голубці! Ми поласували нею за лічені хвилини.

Тепер ми з мультиваркою - найкращі подруги. Вона рятує мене щоразу: нічого не пригорає, не википає і можна не боятись опіків. Я вже вивчила її характери — мову таймерів і режимів. І хоч друзі жартують, що я не готую, а "натискаю кнопки", я знаю: справжня магія починається саме тоді, коли ти перестаєш боятися спробувати.