News:

Welcome to the Forum Portal! Guests only have limited viewing access.
We are only allowing Volunteers full access for now. Subscription levels are being worked on.

Main Menu

Чому мультиварка іноді недоречна

Started by Erniemed, Mar 18, 2026, 03:42 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Erniemed

Коли в моєму домі з'явилася мультиварка, то перший час варив у ній майже все. Гадалося, що цей прилад справді універсальний. Але з часом почав помічати дивні речі: деякі страви мали зовсім інший смак, як на плиті.

Найгірший досвід стався з рибою. Я захотів приготувати ніжне філе в режимі "Тушкування", а через годину дістав із чаші суху й несмачну гуму. З'ясувалося, що будь-яка риба в мультиварці просто розпадається, ніж встигаєш зреагувати. Її тендітна консистенція не витримує тривалого томління.

Тому я вирішив глибше вивчити питання і на сайті https://receptidlyamulivarok.space/ натрапив на корисну статтю про те, чому не всі страви варто довіряти мультиварці. Там автор детально пояснював, які продукти псуються в цьому приладі. Як з'ясувалося, риба — лише верхівка айсберга. Деякі інгредієнти в умовах повільного нагрівання стають не просто несмачними, а навіть небезпечними. Тому тепер я користуюся мультиваркою з розумом, і це врятувало багато моїх вечерь.