News:

Welcome to the Forum Portal! Guests only have limited viewing access.
We are only allowing Volunteers full access for now. Subscription levels are being worked on.

Main Menu

Для гурманів, хто намагається кулінарією, й втомлюється від плутанину у кухні!

Started by CarolGaf, Mar 02, 2026, 10:37 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

CarolGaf

Я просто не можу не розказати пригодою, яка сталася у мене попереднього тижня – уявіть собі!. Моя крихітка захотіла, щоб ваша покірна слуга спекла дещо неймовірне на її ДР. Я, безумовно, взялася шукати врятувальну знахідку в мережі і.... Витратила цілих півтора години свого життя, стрибаючи від сайту до другий сайт! Деякі варіанти здавалися нереально для професіоналів, інші - з дивними компонентами, ще кілька - із надмірною кількістю відволікаючих елементів. Але потім раптово я вспомнила про існування цей порятунок ресурс та за п'ять хвилин, і це факт! знайшла свою панацею - той самий рецепт! Варіант виявився так покроковим, що в результаті навіть ще дуже молода юна кулінарка здолала мені взяти участь. Як результат наша команда спекли ніби з журналу кулінарну феєрію, і він став справжнім успіхом дня народження. Тепер кожна мої вже заздрісні знайомі не дають мені проходу з питаннями: "В якому місці ви знайшла настільки чудовий спосіб?"
Блог